Przepraszamy za możliwe utrudnienia w działaniu sklepu. Trwają prace serwisowe.

Wyciąg z kory enantia chlorantha - MATYSOFT

Wyciąg z kory enantia chlorantha - MATYSOFT

Enantia Chlorantha to drzewo rosnące w Afryce Równikowej, zwłaszcza w Kamerunie. Ze względu na swoje właściwości przeciwzapalne, jest stosowany głównie jako składnik w tradycyjnym lecznictwie.

W produktach do pielęgnacji skóry, MATYSOFT jest ceniony przede wszystkim za właściwości balansujące i oczyszczające pory skóry. Przekonujące rezultaty to gładka, wyrównana i oczyszczona cera.

Zobacz Kora Enantia Chlorantha w:

Kompleks wielokierunkowej optymalizacji >>

JAKO SKŁADNIK AKTYWNY ZNAJDZIESZ W:

Beauty Flash Ampoule

// // // //